Inloggen

Let op! Heb je eerder gesolliciteerd? Ook dan moet je je eerst registreren. Heb je voor deze ronde eenmaal een account aangemaakt, dan kun je gedurende de sollicitatieronde inloggen en je gegevens inzien, voorkeuren wijzigen, documenten wijzigen, en de uitslag van je  STARR-gesprek inzien (indien van toepassing).
Wachtwoord vergeten

Registratie

SOLLICITATIERONDE OPENT: 1 augustus 2022 (cohort maart 2023)

Vanaf 1 augustus kun je je registreren en solliciteren. Kijk op onze planning voor welke opleidingen je per cohort kunt solliciteren. Let op dit kan per ronde verschillen.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Opleiding infectieziektebestrijding 1e fase wordt niet open gesteld voor nieuwe kandidaten deze ronde. Meer info

Opleiding donorartsSolliciteren voor een opleidingsplek is mogelijk vanaf 11 juli tot en met 7 september 2022. Gaat niet via dit sollicitatiesysteem. Meer info.

___________________________________________________________________________________________________________________________

De sollicitatieronde voor het cohort maart 2023 start op 1 augustus 2022 t/m 7 september 2022. 

Om online te kunnen solliciteren moet je je eerst registreren. Na het aanmaken van een account ontvang je een sms code op je telefoon. Met deze code kun je inloggen en de registratie bevestigen.

Voor meer informatie bezoek de website www.artsmg.nl

Wanneer je deelneemt aan het sollicitatieproces, zijn onze voorwaarden, de overige bepalingen en het privacy statement door van toepassing. Lees deze dus van te voren goed door.

Wij verzoeken je voor het solliciteren gebruik te maken van Google Chrome. Overige browsers worden niet optimaal ondersteund.