Inloggen

Let op! Heb je eerder gesolliciteerd? Ook dan moet je je eerst registreren. Heb je voor deze ronde eenmaal een account aangemaakt, dan kun je gedurende de sollicitatieronde inloggen en je gegevens inzien, voorkeuren wijzigen, documenten wijzigen, en de uitslag van je  STARR-gesprek inzien (indien van toepassing).
Wachtwoord vergeten

Registratie

SOLLICITATIERONDE OPENT: 1 februari 2023 (cohort september 2023)

Vanaf 1 februari 2023 kun je je registreren en solliciteren. Kijk op onze planning voor welke opleidingen je per cohort kunt solliciteren. Let op dit kan per ronde verschillen.

___________________________________________________________________________________________________________________________

De sollicitatieronde voor het cohort september 2023 start op 1 februari 2023 t/m 7 maart 2023. 

Om online te kunnen solliciteren moet je je eerst registreren. Na het aanmaken van een account ontvang je een sms code op je telefoon. Met deze code kun je inloggen en de registratie bevestigen.

Voor meer informatie bezoek de website www.artsmg.nl

Wanneer je deelneemt aan het sollicitatieproces, zijn onze voorwaarden, de overige bepalingen en het privacy statement door van toepassing. Lees deze dus van te voren goed door.

Wij verzoeken je voor het solliciteren gebruik te maken van Google Chrome. Overige browsers worden niet optimaal ondersteund.