Inloggen

Let op! Heb je eerder gesolliciteerd? Ook dan moet je je eerst registreren. Heb je voor deze ronde eenmaal een account aangemaakt, dan kun je gedurende de sollicitatieronde inloggen en je gegevens inzien, voorkeuren wijzigen, documenten wijzigen, en de uitslag van je  STARR-gesprek inzien (indien van toepassing).
Wachtwoord vergeten

Registratie

SOLLICITATIERONDE OPENT: 1 februari 2022

Vanaf 1 februari kun je een account aanmaken en solliciteren. Kijk op onze website voor de planning en meer informatie: https://www.artsmg.nl/solliciteren/

Direct naar de planning. 
Direct naar het overzicht opleidingsplekken
Direct naar onze meest gestelde vragen

___________________________________________________________________________________________________________________________

De sollicitatieronde voor het cohort september 2022 start op 1 februari 2022 t/m 7 maart 2022. 

Om online te kunnen solliciteren voor de (profiel)opleiding arts M+G moet je eerst een account aanmaken. Na het aanmaken van een account ontvang je een sms code op je telefoon. Met deze code kun je inloggen en de registratie bevestigen.

Voor meer informatie bezoek de website www.artsmg.nl

Wanneer je deelneemt aan het sollicitatieproces, zijn onze voorwaarden, de overige bepalingen en het privacy statement door van toepassing. Lees deze dus van te voren goed door.

Wij verzoeken je voor het solliciteren gebruik te maken van Google Chrome. Overige browsers worden niet optimaal ondersteund.